Entries CommentsHome


O+ uitgelicht in de Cosmopolitan van februari 2009

16 January, 2009 (14:41) | | By: marieke

Op pagina 81 in de Cosmopolitan van februari staat O+ in de vorm van Marieke de Kort uitgelicht. Met dank aan Arnout Drenthel die naast zijn onderzoek en organisatie bedrijf Qurious ook ontzettend mooie foto’s maakt!

De tip van O+ is: “Luister altijd naar feedback. Niet alleen van je collega’s, maar ook van je klanten en de mensen uit je priveleven. Ook al denk je dat je het zelf beter weet.”

Lees ook de tips van andere zakenvrouwen, o.a. die van Marlies Dekkers (lingeriekoningin). Trouwens ook wel interessant is pagina 83 waarin vrouwen vertellen hoeveel ze verdienen en wat voor beroep ze uitoefenen.

O+ in de Cosmopolitan

O+ in de Cosmopolitan

O+ in de Cosmopolitan

O+ in de Cosmopolitan

Write a comment