Entries CommentsHome


Winnaars van de Aithra Belofte en Award: Kristel Groenenboom en Nicole van Son

2 November, 2010 (17:20) | | By: marieke


Afgelopen zaterdag vond het Aithra gala plaats waar tevens de Aithra Belofte en de Aithra Award werden uitgereikt. Ik was deze avond genomineerd voor de belofte Award. Helaas ben ik niet in de prijzen gevallen maar wat een topavond heb ik gehad. Deze nominatie heeft me een enorme boost energie opgeleverd om verder te gaan met datgene waar ik al mee bezig was en om mijn focus nog beter neer te zetten. Lees hieronder het verslag van de betreffende avond, natuurlijk inclusief foto’s!

Ontvangst
De awarduitreiking vond zaterdagavond plaats in het Holland Casino in Breda. Met een spectaculair welkom door levende ‘poppen’ zoals in Cirque du Soleil was de trand voor de avond meteen gezet. Tesamen met heerlijke hapjes, prachtige dans en zang en superhost Marielle Bastiaansen heb ik enorm genoten.

Award en belofte
De Aithra Award is een prijs, die wordt uitgereikt aan de meest aansprekende ondernemende vrouw die zich in het bijzonder onderscheiden heeft in het kader van de Aithra doelstelling. Nicole van Son, directeur van de Pabo aan de Avans Hogeschool in Breda, heeft zaterdagavond de Aithra Award gewonnen. De belofte Award is gewonnen door Kristel Groenenboom van Groenenboom container service uit Oosterhout.

Informatie over de genomineerden
Op bredavandaag.nl kun je alles over de genomineerden van de Aithra Award nog eens nalezen. Onder de vorige link vind je helaas niet het interview met mij en met Petra Koenders.

Een filmpje wat voorafgaand aan de Aithra gala avond is gemaakt vind je hier. Meer foto’s van de avond kun je op mobypicture bekijken en natuurlijk kun je onder de hashtag #aithra op twitter ook nog het eea van mijn live tweets van de avond terugzien.

Iedereen bedankt voor alles succeswensen!

Write a comment