Entries CommentsHome


Marieke interview Regiozzp: tips and tricks voor ondernemers

23 February, 2010 (16:18) | Media, artikel, ondernemen, onderzoek, universiteit van tilburg, vrouwelijke ondernemers | By: marieke

Afgelopen week was ik te gast bij Regioz. Een online kanaal waar interviews alsmede andere informatie te vinden is die bedoeld is om de zelfstandige professional tips en adviezen te geven voor een meer succesvol bedrijf. Het was een interessant interview (gehouden door Erno Hannink) waarin ik duidelijk heb kunnen vertellen wat O+ adviesbureau doet en waar de O+ community voor staat, graag had ik wel wat meer tips and tricks willen bieden.

De trouwe bezoeker van www.oplus.nu weet dat je daar voldoende tips en tricks kunt vinden ten aanzien van ondernemerschap maar aangezien dit interview en vooral Regioz bedoeld is om live tips te geven aan andere ondernemers, vond ik het wat jammer dat ik daar wat minder aan heb bijgedragen.

Bij het napraten na de opname kwamen we tot de conclusie dat veel mannen ook steeds meer aandacht hebben voor het combineren van zorg en werk en veel mannen ook als zelfstandige werken. Toch praten mannen hier niet echt open over volgens Erno Hannink. Daarom zou het wel eens interessant kunnen zijn de komende tijd wat meer aandacht aan deze onderwerpen te besteden op deze site. Ik ga eens bedenken in welke vorm ik dat kan gieten en jullie horen daar ongetwijfeld meer over!

Het interview kun je hier boven bekijken maar eventueel ook op de site van regioz.

Lees eventueel ook wat Erno Hannink nav het interview schreef.

Write a comment