Entries Comments



Home


Durf experts aan te nemen (meeting met de Young DGA)

21 May, 2008 (15:38) | | By: marieke

088bc14d35.jpg

Deze week waren we met de Young DGA (ABN AMRO) aanwezig bij een lezing van Eric Wilborts, oprichter en tevens directeur van Health City. Hij nam ons mee in de wereld van de opbouw en groei van Health City en gaf ook inzage in de problemen die een groeiende fitness organisatie tegen kan komen. Een erg boeiende lezing. Juist omdat niet alleen succes werd beschreven maar ook de hobbelige weg ernaartoe. Hoe je leert om afstand te nemen van de dagelijkse gang van zaken, aspecten in een ruimer perspectief te zien en je te laten adviseren door anderen.

Eric vertelt dat bij de start van de groei ze voor elke tak van ondernemen, professionals hebben ingehuurd om hen daarin te adviseren. Zowel voor sales, marketing als HRM etc. werden mensen gezocht die meer wisten dan zijzelf. Een belangrijk punt waar veel ondernemers vaak over struikelen of waar veel ondernemers deze stap niet eens zetten. Want hoe eng is het om iemand in dienst te nemen die over een bepaald onderwerp meer weet dan jij.

Toch vind ik dit de belangrijkste tip van deze avond. Wanneer je wilt groeien, wanneer je nieuwe dingen aan wilt gaan, durf te vertrouwen op anderen. Neem experts in dienst die jou over bepaalde onderdelen alle informatie kunnen verschaffen. Creƫer een team met alle takken van sport van jouw onderneming!

Write a comment