Entries CommentsHome


Heel erg hip tasje speciaal voor O+

28 November, 2008 (20:57) | | By: marieke

Op Picnic liep ik een meisje tegen het lijf dat een tasje had gemaakt en daar met (als ik me niet vergis) een laser bloemetjes op had gegraveerd. Helemaal onder de indruk riep ik zoiets als: “dat wil ik ook wel”. Helaas zei ze op dat moment dat ze de tasjes niet commercieel ontwierp maar ik mocht wel mijn visitekaartje geven en dan kon ze er eens over na denken.

Gelukkig mailde ze me en heeft ze speciaal voor O+ een tas gemaakt. Er worden er maar 100 ontworpen (voor verschillende opdrachtgevers) dus ik vind het wel speciaal dat er eentje voor O+ is.

Comments

Comment from Arnout
Time: December 3, 2008, 4:14 pm

Haha, gaaf!
Leuk ding joh. Waarom gaat ze het niet commercieel op de markt brengen? Lijkt me dat er voldoende mogelijkheden voor zijn…!
Elke vrouw een handtas van haar eigen company. Da’s nog eens een binnenkomer!

Write a comment