Entries Comments



Home


Marieke uitgelicht in het Financieele dagblad

28 November, 2008 (20:43) | | By: marieke

Het blijft een beetje raar om een artikel van jezelf in de krant te zien. Maar door deze schaamteloze zelfpromotie komt O+ weer in de media en daarmee ook alle columnisten en vrouwelijke ondernemers die zich hebben aangemeld en voor O+ schrijven.

Onlangs stond er dus een leuk artikel in het FD over mijn eerste jaar als ondernemer!

De middag van het interview begon al leuk, ik heb namelijk op mijn kantoor een artikel hangen over vrouwennetwerken in Amsterdam. Toen Karin Quint (de journalist) binnen kwam riep ze: ‘Hey, dat artikel heb ik geschreven’. Toevallig dus, maar wel erg mooi.

Dat artikel beschrijft voor mij namelijk precies waarom ik de website O+ ben begonnen. Basic ondernemen is voor iedereen hetzelfde maar vrouwen beleven hun onderneming en ondernemerschap gewoon anders. Er spelen andere factoren een rol waarom ze beginnen, wat ze willen bereiken en wat ze ervaren. Dat komt in het artikel ontzettend goed naar voren, vandaar dat het als voorbeeld op mijn whiteboard hangt.

Nog even een by the way: dit wil natuurlijk niet zeggen dat je alleen met vrouwen moet netwerken (is mijn mening), je klant is ook niet alleen vrouw. Maar af en toe ‘op een andere manier’ over je business praten met vrouwen is wel fijn!

Nu dus de eer gehad om door Karin zelf geinterviewd te worden. Lees hier het artikel online!

Ps: ik ben helemaal in mijn nopjes want Karin heeft onlangs al een stuk over zichzelf voor op de O+ site geschreven en zal ons af en toe verblijden met een column over haar ondernemerschap! Helemaal top!

Write a comment